www.jochensvelodroom.be

Verhuur elektrische fietsen Veurne

Zorgeloos genieten van een heerlijke fietsuitstap!

Geen mooiere manier om de streek te verkennen dan op de fiets: gezond voor mens en milieu. Jochens Velodroom is uw ideale partner in kwaliteitsvolle fietsverhuur van elektrische fietsen.
Als Shimano Service Center kunnen we u voor de volle 100% garanderen dat u een op en top kwaliteitsvolle e-bike bij ons huurt. Perfect onderhouden, steeds correcte en officiële onderdelen, steeds mooi gewassen … kortom een droomfiets.  Heerlijk fietsen door het platteland, even naar de zeedijk en genieten van de gezonde zeelucht of een ware toertocht maken. Alles kan met onze goed uitgeruste e-bikes.  Lees zeker even onze voorwaarden en neem contact met ons op voor vrije datums. Tot dan …

Kwalitatieve elektrische fietsen met middenmotor

Oxford Brighton 

Elektrische fietsen van Oxford met Shimano-middenmotor. Met uitneembare batterij van 400Wh, goed voor +/- 90 km fietsplezier!  Deze werd voorzien van antilekbanden, extra veilig slot en fietstassen.

Zo kan u perfect een mooie dagtrip maken en genieten van de mooie omgeving rond Veurne.

Contacteer ons nog vandaag en vraag na of deze fiets nog vrij is op uw geplande data.  De fietsen worden steeds perfect onderhouden. Heeft u toch onderweg een probleem ? Contacteer ons dan … we helpen u graag verder.

Jochens Velodroom:
Pannestraat 189 – 8630 Veurne
T. 058 299 599

Prijzen per elektrische fiets (vermelde prijzen zijn incl. btw)

Dagprijs

€35

2 Dagen

€65

3 Dagen

€80

4 Dagen

€90

Weekprijs

€120

2 Weken

€220

Dagregeling / Weekregeling

Dag regeling

Start: 9u
Einde: 17u30

Week regeling

Start: Di 9u
Einde: Zat. 16u45

1/ Fietswaarborg : € 125 per fiets (cash te betalen)
2/ Verhuurcontract: paspoort + ondertekening
3/ Fiets verplicht binnen om 17u30 (zaterdag om 16u45)

Elektrische fietsen kunnen vanaf dinsdag t.e.m zaterdag afgehaald worden. De starttijd is vastgesteld op 9u in de ochtend en de verplichte eindtijd om 17u30 ( op zaterdag 16u45) . Bij aanvang onderteken we samen het verhuurcontract dat u ook hier kan downloaden.  Alsook wordt per fiets een waarborg van € 150 cash afgerekend. Deze wordt na de rit en na check-up van de fiets terug aan u bezorgt.

De elektrische fietsen dienen verplicht op dit uur te arriveren zodoende we samen met u een laatste check-up van de fiets kunnen doen. Indien de fiets niet aanwezig is op het afgesproken uur houden wij het recht uw waarborg in te houden.

GPS gemonteerd op uw fiets

Inderdaad u kan bij ons een GPS bij huren. Deze verhuren we voor €10. We voorzien de fietsen van mooie toertochten rondom onze winkel. Ritten van 30 tot 60 km in onze mooie streek.

GPS voor 1 tot 2 dagen : € 10
GPS voor 3 tot 4 dagen: € 20
GPS voor een week: € 25
GPS voor 2 weken: € 35

Contacteer ons voor reservatie

U wenst een fiets te reserveren voor een bepaalde periode ? Aarzel niet en contacteer ons op onderstaande gegevens. U kan alsook ons inschrijvingsformulier invullen. We proberen u zo spoedig mogelijk een antwoord te bieden en dusdanig uw reservatie bevestigen.  Pas wanneer wij u telefonisch of via mail contacteren staat uw reservatie vast. Dank voor het begrip.

 

INSCHRIJVINGSFORMULIER: