Verhuur E-bike

Er is geen betere manier om de omgeving te verkennen dan op de fiets – gezond voor zowel mens als milieu. Bij Jochens Velodroom bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige elektrische fietsverhuur.

Als erkend Shimano Service Center kunnen we u met volle vertrouwen een topkwaliteit e-bike garanderen. Onze fietsen worden perfect onderhouden, voorzien van correcte en officiële onderdelen en altijd keurig schoongemaakt – kortom, uw droomfiets. Geniet van prachtige fietstochten door het schilderachtige platteland met onze Oxford fietsen, verken de kustlijn en adem de frisse zeelucht in, of maak een uitdagende toertocht. Met onze goed uitgeruste elektrische fietsen is alles mogelijk. Neem zeker een kijkje bij onze voorwaarden en neem contact met ons op voor beschikbare data. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Verhuur van elektrische fietsen

Wat kan je verwachten

Algemene info verhuur E-bike

Huurprijzen

Bij Jochens Velodroom kunt u al een elektrische fiets huren vanaf één dag. Houd er rekening mee dat we altijd een borg van €150 in contanten vragen. Deze borg wordt aan het einde van de huurperiode terugbetaald wanneer de fiets in perfecte staat wordt ingeleverd.

Let op: Voor zaterdagverhuur geldt een specifieke tijdsperiode, van 9:00 uur tot 16:45 uur.

 

1/2 dag = € 20 ( vanaf 13u30 tot 17u30)
1 dag = € 35 (vanaf 9u tot 17u30)
2 dagen = € 65 
3 dagen = € 80 
4 dagen = € 90 
1 week = € 120 
2 weken = € 220

Reserveren?

    Contact

    Nog vragen? Bel ons aub 058 299 599