Shimano Service Center

Of u nu uw fiets gebruikt voor sport, woon-werkverkeer of recreatie, een betrouwbare fietsservice is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat u blijft genieten van uw fiets. Regelmatig onderhoud door professionals verhoogt niet alleen de levensduur van uw fiets, maar zorgt er ook voor dat u maximaal rijplezier ervaart. Daarnaast helpt het om onverwachte en vermijdbare servicekosten te voorkomen.

Contacteer ons

Over Shimano

Bij een Shimano Service Center krijgt u uitstekende fietsonderhoud van de mensen die uw fiets het beste kennen. U hoeft zich nooit zorgen te maken over kwaliteit, betrouwbaarheid of veiligheid. We doen er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken om goed voor uw fiets te zorgen.

Vraag ons alles. We zijn altijd blij om te helpen en advies te geven. We tonen onze expertise in wat we voor u doen – elke keer weer.

We leveren uitstekende fietsonderhoud:
• Uitgevoerd door getraind en gecertificeerd personeel van Shimano
• Shimano originele onderdelen gebruiken
• Toepassen van de nieuwste Shimano-technologie

 

Shimano waarborg: Selecteert u uw onderdelen en accessoires met uiterste zorg en wilt u uw fiets in absolute topconditie houden? Dan gaat u voor de nieuwste Shimano producten, onderhoud, reparatie en advies naar een Shimano Service Center. Want daar bent u verzekerd van de beste service en de hoogste kwaliteit volgens het waarborg van Shimano.

Vakkundige werkplaats: Ieder Center heeft een professionele werkplaats voor vakkundig onderhoud, snelle reparaties en het allerbeste advies op fietsgebied. Bovendien worden de medewerkers van een Shimano Service Center-dealer continu bijgeschoold door Shimano en zij werken alleen met de allerbeste gereedschappen. Uw fiets is dus in vertrouwde handen.

Shimano Service Center: Een Shimano Service Center heeft een gespecialiseerde fietsshop met een ruim en overzichtelijk aanbod uit de complete collectie Shimano producten. Zo beschikt hij altijd over voldoende onderdelen, noodzakelijk voor eventuele reparaties. Daarnaast kunt u bij een Shimano Service Center altijd terecht voor uw Shimano fietsschoenen, de functionele en comfortabele fietskleding en onze uitstekende onderhoudsmiddelen.

 

Shimano Service Center Veurne

Jochen’s Velodroom te Veurne staat steeds klaar om u te antwoorden. Aarzel niet en neem zeker contact met ons op.

Contacteer ons