Jochens-Velodroom Veurne

Ontdek het aanbod van Jochen’s Velodroom

Spring even in onze showroom en ontdek ons ruime aanbod aan stadsfietsen, elektrische fietsen, mountainbikes, wegritfietsen, kinderfietsen,…

Ziet u niet direct uw droomfiets in onze showroom staan? Wees niet teleurgesteld, daar we enkel  werken met topmerken kunnen we het ganse jaar door fietsen bestellen.  Zo is er steeds voor elke klant de perfecte fiets. Huismerken zoals Orbea en Cube staan steeds rijkelijk in onze showroom, maar ook Oxford en Gazelle blijven een vaste waarde.

Op zoek naar accessoires, wisselstukken, binnenbanden, schoenen, helmen,…? Kom even langs en ontdek ons ruim aanbod aan producten en originele Shimano & Bosch onderdelen. Ook voor cadeaubonnen kan u steeds terecht in onze winkel.

Ons aanbod aan huismerken

Cube 

Jochen’s Velodroom Veurne is sinds jaar en dag verdeler van het merk Cube. Iedere nieuwe collectie dat Cube lanceert is steeds te bezichtigen bij Jochen’s Velodroom. U kan bij ons terecht voor een groots aanbod aan mountainbikes, elektrische fietsen, kinderfietsen en stadsfietsen. De fiets die u zoekt staat niet in onze voorraad? Aarzel dan niet en spreek ons aan, we doen er alles aan om deze fiets voor u te bemachtigen.

Bezoek cube Contacteer ons

Orbea

Met een familie fietsen dat is ontworpen voor elke rijder, bied Orbea een fiets voor iedereen aan, van full suspension Enduro mountainbikes tot vedergewicht racefietsen zoals de Orbea Orca Aero. Fietsen voor puur genieten, voor eindeloze kilometers door het bos en voor het summum van prestaties. Ontdek het grootse gamma in onze showroom. 

Staat uw keuze er niet bij? Niet teleurgesteld, bij Orbea maken we uw fiets op maat! Spring zeker even binnen. 

Bezoek orbea Contacteer ons

OLMO

Ontdek de E-Bro Olmo racebikes bij Jochen’s Velodroom Veurne.

OLMO staat bekend om het produceren van een breed scala aan fietsen, waaronder racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen en elektrische fietsen. Het merk heeft door de jaren heen een solide reputatie opgebouwd in de fietsindustrie, vooral vanwege de focus op kwaliteit en vakmanschap.

OLMO-fietsen worden vaak gewaardeerd om hun ontwerp, prestaties en duurzaamheid.

Bezoek OLMO Contacteer ons

Oxford

Wie denkt aan fietsen denk automatisch aan het op en top Belgische merk Oxord. OP EN TOP BELGISCHE FIETSKWALITEIT.

Wie kiest voor een Oxford fiets, kiest ook voor een bewuste levensstijl, vol  herwonnen vrijheid en onovertroffen fietsplezier. In de eerste plaats een gezonde en milieubewuste manier om je te verplaatsen.

Bezoek Oxford Contacteer ons

Gazelle

Jouw fiets moet je iedere dag weer zin geven om te fietsen. Fietsen mag geen moeite kosten, maar moet je juist energie geven. Zodat je lekker kunt genieten van de buitenlucht, de natuur en de beweging. Je fietst slim de stadsfile voorbij en hoeft je geen zorgen te maken over een parkeerplek. Even de wind door je haren voelen, of je hoofd leeg maken na een dag werken: dat is toch ontspannen thuiskomen. Ontdek Gazelle in onze showroom en laat je verrassen.

Bezoek Gazelle Contacteer ons
Geef een geschenkje

Schenk een cadeaubon

Ben je op zoek naar het perfecte cadeautje in de fietswereld? Schenk dan een cadeaubon van Jochen’s Velodroom. U kiest zelf de waarde en op de koop toe heeft onze cadeaubon geen vervaldatum! Gegarandeerd succes met de fietsliefhebber. 

Contacteer ons