Over het Noah gamma
In de Noah-serie zie je onze jarenlange ervaring terug in het ontwikkelen van de aerodynamische norm voor de fietsindustrie. De synergie tussen ervaren interne R&D-ingenieurs en topsprinters uit het profpeloton heeft toonaangevende doorbraken opgeleverd. Dit is bewezen door wereldprestaties, zoals Robbie McEwen die de groene trui won en André Greipels zeges op de beroemde Champs-Elysées. De Noah is inmiddels een synoniem geworden voor aerodynamische prestaties.

Over de Noah Fast Disc
De Noah Fast is ons allerbeste aerodynamische model en is opnieuw van nul opgebouwd waarbij elk onderdeel opnieuw in vraag werd gesteld. Deze klasbak is klaar om een nieuwe maatstaf voor aerodynamica neer te zetten en is onovertroffen in het doorklieven van de wind dankzij de in het frame geïntegreerde vork, stuur, zadelpenklem, steekassen, kabels en F-Surface Plus, F-Wings en vernieuwde spacerprofielen. Op deze fiets kan elke rijder tot op 1 mm nauwkeurig zijn ideale positie vinden dankzij onze benadering van de fiets als geheel, waarin alle onderdelen perfect bij elkaar moeten passen.

Maar er is meer. Dankzij aanpassingen aan de vork, zadelpen en het stuur is het totaalgewicht van de fiets ongeveer 250 gram lichter dan zijn voorganger. Als gevolg hiervan weegt de versie met velgremmen nog geen 7 kg, zonder dat je bijzondere lichte onderdelen nodig hebt. Vederlicht, als het om aerodynamica gaat. Het model met schijfremmen is ongeveer 500g zwaarder vanwege de zwaardere groepset, remmen & wielen. De stijfheid van trapas & balhoofd is hoger dan bij zijn voorgangers. U zal de krachten die u op de pedalen overbrengt blijven voelen. Tegelijkertijd zal de lager staande achtervorkas een verticaal evenwicht creëren met meer comfort als gevolg.

Uitgerust met schijfremmen is deze fiets klaar om alles dat op zijn pad komt te overwinnen, ongeacht de weersomstandigheden of de ondergrond. Compatibel met zowel mechanische als elektronische shifters.

Maanden van intensief testen met CFD (Computional Fluid Dynamics) en windtunnels hebben een uiterst nauwkeurig beeld van de luchtstromen opgeleverd. Deze gegevenspunten zijn gebruikt om de aerodynamische prestaties van de fiets te verbeteren door de luchtweerstand rond de hele fiets terug te dringen. Dit leverde de meest aerodynamische vormen voor de hele fiets op met meerdere optimalisaties en geïntegreerde onderdelen.

Aerodynamische integratie in het frame leidt vaak tot verlies van fittingopties, maar niet bij de Noah Fast. Dankzij 6 verschillende stuurpenlengtes (90 – 140 mm) en aerodynamische spacers in 3 verschillende stapelhoogtes (3, 5 en 10 mm), kun je tot op 1 mm nauwkeurig je ideale stand vinden.  Verkrijgbaar in framematen van XS tot XL.

 

Deel dit: