[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1548758958180{padding-top: 20px !important;}”][vc_single_image image=”213″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]OXFORD : voorstelling

WIE DENKT AAN FIETSEN, DENKT AUTOMATISCH AAN OXFORD, OP EN TOP BELGISCHE FIETSKWALITEIT.

Wie kiest voor een Oxford fiets, kiest ook voor een bewuste levensstijl, vol  herwonnen vrijheid en onovertroffen fietsplezier. In de eerste plaats een gezonde en milieubewuste manier om je te verplaatsen.

S´morgens stressloos alle files voorbij. Ontspannen op weg naar het werk, gedaan met dat hopeloos zoeken naar een vrije parkeerplaats. Maar ook vlot en snel de stad in op zoek naar die mooie schoenen of dat super kleedje.
Daarna nog even langs de bakker, de beenhouwer of gewoon de winkel om de hoek. Met de fiets blijft het altijd leuk, zelfs die dagelijkse boodschappen.
En dan heb je gelukkig nog die ongelooflijke weekends. Samen met het gezin of vrienden, gewoon “er even lekker tussenuit”, volop genieten van de omgeving.
Voor de jongsten is het iedere dag weer een beetje avontuurlijk ontdekken. Speels en stoer, samen met de vriendjes naar school of gewoon lekker ravotten en lol maken.
Waar u ook naartoe wil, met uw nieuwe Oxford bike komt u er altijd. Een ruime keuze eigentijdse tweewielers geschikt voor elke leeftijd, aangepast aan uw specifieke eisen en behoeften.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]