Samen Staan we Iedere dag 100% Klaar voor onze klanten!

Ons team

Jochen Luyssen

Zaakvoerder

058299599


Neemt naast het monteren van nieuwe koersfietsen de taak op zich de koersfietsen tot in de kleinste puntjes te herstellen & onderhouden. Jochen staat in voor de technische uitleg en verkoop naar de klant toe. Wegens zijn jarenlange ervaring weet hij altijd wat u als klant nodig heeft. Samen met u zoekt hij steeds naar de perfecte oplossing. Luisteren naar de wens van de klant en service staan op de eerste rij.
Wij kiezen steeds voor de beste merken die streven naar een perfecte naverkoopdienst en leveren steeds onderdelen op zeer korte termijn.

Sindy Fieuw

Zaakvoerster

058299599


De rechterhand van Jochen en alsook de enige vrouw in de zaak! Sindy stelt zich samen met onze flexibele werknemers ten dienste van onze klanten.
Zij neemt ook de verkoopdienst en naverkoopdienst voor haar rekening. U kan Sindy werkelijk alles vragen. Ze helpt u graag verder zoeken naar een gepaste oplossing. Specialiteit in : voeding, kledij en accessoires. Een vriendelijke frisse verschijning in Jochens Velodroom!
Het helpen van klanten is voor mij een waar plezier. Iedere klant wordt steeds optimaal geholpen.

John Derveaux

1ste technieker

058299599


Neemt de taak als hersteller van koersfietsen, mountainbike, Stads en elektrische fietsen op zich. Je kan steeds terecht bij John met allerlei technische vragen. Zijn jarenlange ervaring is een absolute meerwaarde in onze zaak. Tevens is hij ook mechanieker voor een gekende wielerploeg uit Meulebeke.
Mijn leven staat bijna volledig in teken van de wereld van de fiets en een lekker mondje eten!

Bart Dewulf

Verkoper / Reclame

058299599


Staat in voor de verkoop van fietsen. Neemt de naverkoopdienst en nazicht van elektrische fietsen voor zijn Rekening. U kan terecht voor vragen ivm met uw GPS / Smartwatch / Polar / Mio / Garmin / Storingen van displays … Staat in voor de Reclame, website en sociale media van Jochens Velodroom.
Oplossen van problemen is mijn ding. Computers en IT hebben weinig geheimen voor me.

Thibaut Cocher

Technieker

058299599


Was stagiair bij ons van 2016 tot 2017, sindsdien werkt Thibaut fulltime bij het team! Staat in voor de algemene herstellingen aan stadsfietsen en kinderfietsen. Een lekke band , verlichting stuk ? Thibaut staat steeds voor u klaar.
Naast de voorliefde voor fietsen heb ik ook een passie voor wagens.

Shimano Service Center

 

A world of cycling knowledge: Het verleggen van grenzenf begint bij de keuze van de juiste materialen. U stemt uw fiets tot in detail af op uw ambities en de extra accessoires kiest u eveneens met dezelfde zorg. U en uw fiets voelen zich dan ook thuis bij een Shimano Service Center. De thuisbasis voor snelle en vakkundige service zoals alleen de Service Center-dealer die kan bieden.

Shimano waarborg: Selecteert u uw onderdelen en accessoires met uiterste zorg en wilt u uw fiets in absolute topconditie houden? Dan gaat u voor de nieuwste Shimano producten, onderhoud, reparatie en advies naar een Shimano Service Center. Want daar bent u verzekerd van de beste service en de hoogste kwaliteit volgens het waarborg van Shimano.

Vakkundige werkplaats: Ieder Shimano Service Center heeft een professionele werkplaats voor vakkundig onderhoud, snelle reparaties en het allerbeste advies op fietsgebied. Bovendien worden de medewerkers van een Shimano Service Center-dealer continu bijgeschoold door Shimano en zij werken alleen met de allerbeste gereedschappen. Uw fiets is dus in vertrouwde handen.

Noviteiten en innovaties: Een Shimano Service Center is bovenal een echte trendsetter. Zo vindt u er steeds de nieuwste producten. Shimano introduceert unieke noviteiten en belangrijke innovaties namelijk het eerst via de Service Centers. Bij hen kunt u zich dus als eerste vakkundig laten informeren over de nieuwste producten.

Shimano Service Center: Een Shimano Service Center heeft een gespecialiseerde fietsshop met een ruim en overzichtelijk aanbod uit de complete collectie Shimano producten. Zo beschikt hij altijd over voldoende onderdelen, noodzakelijk voor eventuele reparaties. Daarnaast kunt u bij een Shimano Service Center altijd terecht voor uw Shimano fietsschoenen, de functionele en comfortabele fietskleding en onze uitstekende onderhoudsmiddelen.

Europees netwerk:  Het Shimano Service Center-concept treft u aan in geheel Europa. Overal zult u Service Center-dealers aantreffen die beschikken over een ruim assortiment Shimano producten. Zij vormen met elkaar een netwerk van kwalitatief hoogwaardige dealers die u eveneens uitgebreid kunnen informeren over het complete Shimano producten gamma. Daarnaast kunnen zij u altijd goed adviseren over de fietscomponenten en -accessoires die in specifieke regio’s het best bruikbaar zijn.

.