Flyer historie:

 

Sinds 1995 bouwt het Zwitserse Biketec e-bikes die voldoen aan de modernste rijwieltechnologie, innovatief design en ambachtelijke zorgvuldigheid. De e-bikes worden in het Zwitserse Huttwil aan de rand van het idyllische Emmental gebouwd.

De uitvinder van de eerste FLYER e-bike is Philippe Kohlbrenner. Philippe Kohlbrenner is één van de meest invloedrijke namen in de Zwitserse e-bike ontwikkeling. Kohlbrenner was een jonge metselaar met passie voor technologie. Hij woonde 20 jaar geleden op de Lueg heuvel en werkte in het dal in Obernburg. In zijn pauze ging hij op zijn fiets naar huis om samen met zijn vrouw de maaltijd te genieten. Hij worstelde om de berg op te komen en kwam vermoeid thuis, dit bracht hem op het idee: zijn fiets motoriseren. Hiervoor gebruikte hij een ruitenwissermotor van een vrachtwagen en een auto accu. Philippe Kohlbrenner ontwierp de ‘Rode Buffalo’ de eerste FLYER met middenmotor. De fiets heeft zijn naam te danken aan de rode kleur en de aerodynamische positie van het stuur.

Samen met zijn collega Reto Bohlen richtte hij het bedrijf BK-Tech op, afgeleid van de namen Bohlen Kohlbrenner (de voorloper van het huidige Biketec). Biketec AG is een naamloze vennootschap. De meerderheid van het aandelenkapitaal van de vennootschap is in handen van EGS Beteiligungen AG, een dochteronderneming van de Ernst Göhner Foundation. De stichting maakt gebruik van haar inkomsten uit beleggingen voor sociale en culturele doeleinden. Deze benadering weerspiegelt de ambitieuze waarden van Biketec AG. Als een lange termijn partner, speelt EGS Beteiligungen AG een actieve rol in de bedrijfsstructurering en is vertegenwoordigd in de Raad van Bestuur.

E-bike specialist sinds 1995

In een voortrekkersrol sinds de vroege jaren 1990, heeft Biketec AG een schat aan gedegen ervaring met de FLYER e-bikes vergaard en heeft een aanzienlijke invloed gehad aan de consolidatie van de ontwikkelingen in de e-bike sector. Deze know-how is geïntegreerd in alle dagelijkse activiteiten van de onderneming. Biketec AG is marktleider op het gebied van e-bikes in Zwitserland.

De belangrijkste markten bestaan uit Duitsland, Oostenrijk en Nederland. Biketec AG werkt met ongeveer 300 FLYER dealers in Zwitserland, 450 in Duitsland, 200 in Nederland en 90 in Oostenrijk. Dit netwerk zorgt ervoor dat Biketec AG nauwe relaties met eindklanten weet te behouden en goed in kan spelen op hun behoeften.

UPSTREET 7.10 HS

 

De modernste technologie, comfort en een trendy uitstraling komen samen in dit splinternieuwe model van FLYER. Zowel voor de dagelijkse ritten als langere tourritten is de Upstreet breed inzetbaar. De high-speed varianten van deze modellijn maken zich met name geliefd bij de woon-werk fietsers die zich razendsnel door het verkeer willen begeven. Ondanks zijn snelle, sportieve uiterlijk heeft de Upstreet een rechte comfortabele zitpositie. Vele modellen van de Upstreet kunnen worden uitgerust met FLYER Intelligent Technology (FIT) waardoor een legio aan extra mogelijkheden beschikbaar worden gesteld.

 

VERKOOPPRIJS vanaf: €4199
Interesse ? Mail ons voor meer info en voorraad info@jochensvelodroom.be

Flyer Pluto 3.01

VOOR IEDEREEN DIE OP ZOEK IS NAAR OPTIMALE FLEXIBILITEIT ONDERWEG

De FLYER Pluto is het vouwbare broertje van de Flogo. De Pluto e-bike combineert het compacte formaat met een ingenieus vouwsysteem, waardoor de e-bike met een paar makkelijke bewegingen te vouwen is. De Pluto is nog kleiner op te bergen en hierdoor ideaal voor kampeerders of forenzen.

 

VERKOOPPRIJS vanaf: €2999
Interesse ? Mail ons voor meer info en voorraad info@jochensvelodroom.be

GoTour6  7.03 Gates

 

De allround inzetbare Gotour6 blinkt uit door zijn dynamische design. Mede door de geïntegreerde Powertube-accu en de sportieve kleurdesigns is deze e-bike een absolute blikvanger. Dit wordt nog eens onderstreept door het buitengewone framedesign. De veelzijdige beschikbaarheid van modellen, afmontages, frametypen en -maten maakt van de Gotour6 een e-bike uit de buitencategorie!

 

VERKOOPPRIJS vanaf: €3999
Interesse ? Mail ons voor meer info en voorraad info@jochensvelodroom.be

GoTour5  7.00

 

De FLYER Gotour5 is de e-bike die optimale betrouwbaarheid een nieuwe betekenis geeft. Tijdens de ontwikkeling van deze veelzijdige toerfiets heeft de nadruk gelegen op een grote actieradius, optimale comfort en stabiliteit. Daarnaast beschikt de Gotour5 over vele praktische functies en hoogwaardige componenten. Ten opzichte van zijn voorganger is de motor dit seizoen nóg krachtiger geworden. Beschikbaar met FIT.

 

VERKOOPPRIJS vanaf: €3399
Interesse ? Mail ons voor meer info en voorraad info@jochensvelodroom.be

GoTour4  7.00

 

DE LAAGSTE INSTAP GECOMBINEERD MET MAXIMAAL COMFORT

De Gotour4 verenigt goede rijeigenschappen met wendbaarheid, ongeëvenaarde stabiliteit en een comfortabel lage instap. De nieuwe, nog krachtigere Panasonic motor zorgt voor een optimale ondersteuning in combinatie met een zeer hoge actieradius. Dit in combinatie met de rechte zitpositie maakt elke afstand comfortabel overbrugbaar. De 26 inch wielen en beschikbare XS framemaat maken de GoTour4 dé ideale e-bike voor berijders vanaf 150cm lengte!

 

VERKOOPPRIJS vanaf: €3399
Interesse ? Mail ons voor meer info en voorraad info@jochensvelodroom.be

C 5.1

 

VOOR MAXIMAAL COMFORT EN DE HOOGSTE STABILITEITSGRAAD BIJ E-BIKETOCHTEN EN DAGELIJKS GEBRUIK

De C-Serie is de meest comfortabele e-bike in het assortiment van FLYER. Kenmerkend aan de C-Serie is de rechte zithouding, waardoor de pols- en schouderbelasting laag is. Dankzij de 26-inch wielen en de lage instap wordt op- en afstappen gemakkelijk. De extra brede banden en de lange wielbasis zorgen voor extra veiligheid en demping, waardoor nog meer rijcomfort ervaren wordt.

 

VERKOOPPRIJS vanaf: €2999
Interesse ? Mail ons voor meer info en voorraad info@jochensvelodroom.be

T 5.1

FLYER T5.1 Winnaar Prijscategorie € 2500 t/m € 2999

De FLYER T5.1 is door Elektrischefietsen.com uitgeroepen als winnaar van de prijscategorie van €2.500 t/m €2.999. Elektrischefietsen.com geeft aan dat de fiets beschikt over een krachtige ondersteuning, die in drie verschillende standen in te schakelen is. Daarnaast heeft de fiets een brede instap. De plus- en minpunten zijn volgens Elektrischefietsen.com:

Pluspunten:
+ Hydraulische schijfremmen.
+ Comfortabele vering.
+ Recht sportief stuur met brede handvatten.
+ Eenvoudige bediening computer.

Minpunten:
– Smalle en kleine bagagedrager.

Beoordeling:
De prijs/kwaliteit en de overall score is een 8.5.

 

VERKOOPPRIJS vanaf: €2999
Interesse ? Mail ons voor meer info en voorraad info@jochensvelodroom.be

Deel dit: