ATTENTION SL 

Met de Attention SL zetten we een nieuw ijkpunt neer als het gaat om value-for-money en prestaties. Levendig, efficiënt en inspirerend; deze sportieve hardtail is perfect in balans. Bij zo’n hoogwaardig frame horen bijpassende componenten, zoals een soepele en makkelijk instelbare voorvork van RockShox met luchtvering, krachtige hydraulische schijfremmen van Shimano, een eveneens uit Japan afkomstige 2×10 aandrijflijn met een mix van Deore en Deore XT onderdelen en licht rollende terreinbanden van Schwalbe. Dit alles resulteert in een betrouwbare metgezel waarmee je iedere off-road situatie aankunt.


VERKOOPPRIJS: € 939

Interesse ? Mail ons voor meer info en voorraad info@jochensvelodroom.be

ATTENTION

Attentie iedereen! Want onze Attention overtreft echt alle verwachtingen ruimschoots! Deze bike is er als 29er of met kleinere 27.5 inch wielen, afhankelijk van de frame-maat. Je vindt dus altijd een Attention die jou exact past! De onderdelen die we geselecteerd hebben, staan bekend om hun prestaties en betrouwbaarheid. Denk aan een breedbandig 3×10 versnellingssysteem en krachtige hydraulische schijfremmen van Shimano en een soepele, comfortabele verende voorvork van RockShox. Hiermee kan je alles aan dat je voor je wielen krijgt, van relaxte toertochten tot explosieve trainingsrondjes.

VERKOOPPRIJS: € 829
Interesse ? Mail ons voor meer info en voorraad info@jochensvelodroom.be

AIM SL ALLROAD

Sportieve prestaties en veelzijdigheid sluiten elkaar niet per definitie uit. In ieder geval niet bij de Aim SL Allroad, die al het goede biedt van de Aim SL met de toegevoegde waarde van de Allroad uitvoering, met afneembare spatborden, verlichting en een praktische achterstandaard. O ja, noemden we de aanwezigheid van frame-nokjes voor een achterdrager al? Met z’n comfortabele verende voorvork (met lock-out), krachtige hydraulische schijfremmen en soepel schakelende Shimano aandrijflijn is deze bike van alle markten thuis, van gemoedelijk woon-werkverkeer tot een sportief rondje crossen door het bos.

VERKOOPPRIJS: € 539 
Interesse ? Mail ons voor meer info en voorraad info@jochensvelodroom.be

ANALOG

Besmet door het mountainbike-virus? Dan is onze Analog het beste medicijn! Met z’n hoogwaardige frame, voorspelbare karakter en snelle reactievermogen kan deze bike alles aan, van een kort avondrondje door het bos tot een lange tocht door het Limburgse heuvelland. En of je nu de grote 29er wielen of de kleinere 27.5 inch wielen neemt, dankzij de slimme Split Size maatvoering is er altijd een passend model. Gooi daarbij de soepel schakelende 3×9 aandrijflijn en krachtige hydraulische schijfremmen van Shimano in de mix, voeg een verende voorvork toe van RockShox en je bent helemaal klaar voor nieuwe offroad-avonturen.

VERKOOPPRIJS: €729
Interesse ? Mail ons voor meer info en voorraad info@jochensvelodroom.be

AIM SL

Het topmodel uit de Aim reeks heeft de letters SL achter z’n naam staan. En dat is niet voor niets! Met z’n lichte, strak sturende frame en z’n hoogwaardige componentenmix is de Aim SL de perfecte mountainbike-keus, van vlakke polderparkoersen tot het uitdagende Limburgse heuvelland. Met 27 versnellingen, krachtige hydraulische remmen en een comfortabele verende Suntour voorvork met lock-out blijft er weinig te wensen over. Natuurlijk komt de Aim SL in de innovatieve Split Size maatvoering, met 29er wielen in de grotere maten en 27.5 wielen in de kleinste maten, zodat er voor iedereen een passend exemplaar is.

 

VERKOOPPRIJS: € 619
Interesse ? Mail ons voor meer info en voorraad info@jochensvelodroom.be

AIM RACE

Als je wat serieuzer het terrein in gaat heb je een fiets nodig die minstens zo serieus is; een bike die niet afhaakt als jij je sportieve grenzen verlegt. De Aim Race is zo’n bike, een betrouwbaar metgezel die je niet in de steek laat, ook niet als je conditie verbetert en je rijtechniek evolueert. De soepel verende Suntour voorvork is voorzin van een lock-out, krachtige hydraulische schrijfremmen van Shimano zorgen voor gecontroleerde vertraging en dankzij de 24 versnellingen kom je overal op en af. En passen doet de Aim Race dankzij de onze innovatieve Split Size maatvoering altijd.

VERKOOPPRIJS: € 549
Interesse ? Mail ons voor meer info en voorraad info@jochensvelodroom.be

Reaction Pro

Reactie Pro: nu worden we op zakenreis gegaan. Met een compleet gerewerkt kader voor 2018, maken nieuwe functies zoals een Boost achterkant en Stealth dropper post compatibiliteit de ideale basis voor onze performance-georiënteerde, allround hardtail. De specificatielijst is gebroken met componenten van hoge kwaliteit die u niet zullen laten vallen. Van de gemakkelijke verstelbaarheid van de Air RockShox-vork naar de slanke betrouwbaarheid van Shimano’s 2×11-transmissie, dit is een fiets die uitklaagt voor een snelle single-action. Geen compromis snelheid, comfort en controle – nu is dat een combinatie die je kan achterhalen

VERKOOPPRIJS: € 1149
Interesse ? Mail ons voor meer info en voorraad info@jochensvelodroom.be

Reaction 

De Reaction vertegenwoordigt iets significant: het is CUBE’s eigen Formule 1-klasse mountainbikes. Het is licht, stijf, responsief en alleen voor één doel gebouwd: om zo snel mogelijk weg te rijden. Daartoe hebben we het voor 2018 een complete make-up gemaakt. Met een snelle rollende 29 inch wielen maakt ons nieuwe Reactiekader gebruik van onze C: 62 koolstof en is zelfs lichter, zelfs stijver en zelfs meer responsief dan de vervangende. Nee, we dachten niet dat dat ook mogelijk was, maar probeer het aan ons perfectionistisch ontwerpteam te vertellen. Met een vlotte luchtvurkvork, wielen die hier bij CUBE zijn gebouwd en een gladde, betrouwbare Shimano SLX- en XT 2×11-transmissie, is er maar één component ontbreken in de reactie: u.

VERKOOPPRIJS: € 1539
Interesse ? Mail ons voor meer info en voorraad info@jochensvelodroom.be

Reaction Race

Het frame en de afmontage van deze hoogwaardige carbon hardtail laten geen ruimte voor twijfel; dit is een machine voor pure snelheid. Vandaar de naam ‘Race’ in de naam. Deze prestatiegerichte bike is net zo snel als ’ie er uit ziet en heeft alles dat een ambitieuze wedstrijdrijder zich maar wensen kan. Zoals een Fox 32 Rhythm voorvork met remote lock-out, een Shimano XT 2×11 aandrijflijn, Shimano schijfremmen, Atac AM wielen van Answer en natuurlijk een set snelle Schwalbe rubbers. Kortom,voor wie op jacht is naar het podium, is de Reaction C:62 Race het perfecte gereedschap.

VERKOOPPRIJS: € 2079
Interesse ? Mail ons voor meer info en voorraad info@jochensvelodroom.be

ELITE C68 SL

Al bij de eerste blik weet je het al. De CUBE Teamline kleuren zeggen namelijk al genoeg; De Elite C:68 SL Team is een serieus wedstrijdwapen. Ons lichte en stijve, maar tegelijkertijd opvallend comfortabele Elite C:68 frame is de solide basis, een uitermate smakelijk specificatielijstje maakt de boel compleet. SRAM biedt met de 1×12 Eagle XX1 aandrijflijn ongeëvenaarde schakelsnelheid en -precisie. Hetzelfde geldt voor de remmen uit hetzelfde huis: eenvoudigweg top. De vederlichte RockShox SID RL houdt je voorwiel te allen tijden aan de grond, zonder daarbij in te boeten op efficiëntie. We kozen als slagroom op de taart voor een paar luxe DT Swiss 3.9 wielen met een setje Schwalbe banden voor de beste mix van rolweerstand (laag) en grip (hoog). Een fraaie afmaker is de carbon cockpit van het nieuwe merk Newmen. Zin om een zooitje PR’s aan stukken te rijden? Moet je deze bike hebben.

VERKOOPPRIJS: € 4699
Interesse ? Mail ons voor meer info en voorraad info@jochensvelodroom.be

Deel dit: