Ridley Fenix SL model 2018
17 oktober 2017
BORN producten bij Jochens Velodroom
17 oktober 2017

Micro Suspension Zwart 200 mm PU

Deze innovatieve Micro step, ontworpen voor commuters, is ideaal voor de stedelijke voetpaden. De Suspension absorbeert de schokken en zorgt zo voor een comfortabele rit, zelfs op de meest hobbelige wegen. De voor-en achterveringen creëren een wisselwerking om de stepper te behoeden voor schokken en vibraties. Een stevig platform maakt de Suspension ook toegankelijk voor de iets zwaardere steppers, maar toch licht genoeg om hem makkelijk mee te dragen. De metallic bronzen afwerking zorgt voor een extra elegante touch. Door het vouwsysteem is hij zeer makkelijk op te bergen en mee te dragen. Zijn uitschuifbaar stuur zorgt ervoor dat ook de grotere personen onder ons kunnen genieten van deze topper.

 

  • Leeftijd Tieners & Volwassenen
  • Materiaal wiel Hard rubber (PU)
  • Favoriete ondergrond Asfalt & Kasseien
  • Diameter van het wiel 200 mm
  • Maximum gewicht stepper100 kg

Prijs: € 219.95

Deel dit: