Micro Suspension Zwart 200 mm PU
17 oktober 2017
Nieuwe Website
19 oktober 2017

BORN producten bij Jochens Velodroom

» NUTRITION

BORN sportvoeding is mede ontwikkeld door topsporters en voldoet aan de hoogste eisen die een moderne sporter stelt: samengesteld op basis van hoogwaardige ingrediënten, licht verteerbaar, makkelijk in het gebruik en snelle opname door het lichaam. Alle producten van BORN zijn 100% safe.

» BODYCARE

BORN maakt in de lijn sportverzorgende producten gebruik van doordachte natuurlijke grondstoffen. De hoogwaardige werkzame plantextracten en etherische oliën verschaffen de verzorgende producten van BORN hun bijzondere effectieve werking.

» BOTTLES & MORE

De BORN bidon is een veel geziene ‘gast’ op de racefiets. Zowel voor het wedstrijdpeloton als de toerfietser biedt de witte BORN bidon hygiëne en gemak. Steeds meer atleten zetten een gevulde BORN bidon langs de atletiekbaan of laten deze aanreiken tijdens hun training of wedstrijd. Sluit je aan bij de professionals!

BORN AWAKE SHOWER maakt je lichaam weer wakker! Deze douchegel geeft je een extreem fris gevoel en is ideaal als ochtenddouche of als ontspanning na een actieve inspanning. Eucalyptus, menthol, rozemarijn, jeneverbes en cajaputi zorgen voor de kracht van AWAKE.

  • Stimulerende, activerende werking
  • Extreem verfrissend en ontspannend
  • Werkzame etherische oliën en extra
Deel dit: